Vågsurfing

Vågsurfa med Surfskolan på en av många fina nybörjarstränder som finns kring Varberg! I perioder med mycket ostlig vind så kör vi även på Österlen i Skåne med gruppkurser. Vi erbjuder även events på Österlen med specialanpassade aktiviteter och upplevelser. Kontakta oss för mer information.

Alla våra längre vågsurfingskurser körs i bra vågförhållanden då detta krävs för att lära sig vågsurfing på riktigt. Känn på havets krafter och den oslagbara frihetskänslan att surfa fram på en våg.

Våra bästa vågperioder är från juni till början av november.

Tänk på att kursdatum kan vara varierande. Naturen avgör när det är dags att surfa så det är bra om du anmäler flera datum för att du ska få störst chans till bra vågor!

 

 

ride

Ride

4h

950kr

Ride är en mycket populär halvdags grundkurs och det självklara valet om du vill ge dig in i surfingens fantastiska värld! Kursen är inriktad till dig som aldrig vågsurfat förut.

Du kommer få lära dig om havets strömmar, hur du ska röra dig i vågorna, hur du paddlar, ligger och står på brädan. Och framförallt hur du surfar ner för en våg!

Målet är att dina kunskaper och skickligheter ska sitta i muskelminnet så din kropp reagerar instinktivt i havet för att du ska få den maximala upplevelsen.

Vi går igenom säkerhetsregler, risker i vågor, olika sorts brädor till olika vågförhållanden, sköna surfspots och resmål utomlands. En kurs som garanterat ger dig mersmak!

Efter avslutad Ride kurs rekommenderar vi att man hyr bräda och övar på vad man lärt sig under kursen. Första gången man hyr efter kursen bjuder vi på 50% av hyrkostnaden. 🙂

Utlåning av all utrustning ingår i Ride kursen.  Under kursen är det  2 st vatten pass med en liten paus i mitten och ca 30 minuter teori på land så mycket vattentid med bräda i vågorna.

vag

Nivå 2

3h

700kr

Vi anpassar kursen efter dina kunskaper och önskemål. Vi går djupare in på olika tekniker på brädan i vågorna. Kursen körs ihop med Ride och är det perfekta fortsättnings steget när du tagit dina första vågor. väljer du 3 timmars kurs så är du med på första vattenpasset av 2 under vår Ride kurs 2 timmar och surfar sedan själv sista timmen och övar på egenhand vad du lärt dig.

Vi rekommenderar att man går vår Ridekurs på 4 timmar om man aldrig har surfat Svenska vind genererade vågor tidigare som skiljer sig en del ifrån tex. Portugal,Cosa Rica, Sri Lanka.

Under hösten 2017 kommer vi släppa en helt ny mer advanced kurs för dig som vill lära dig mer om vågposition hur man rör sig i en Line-up mm missa inte det!!

Vill du surfa lite längre så kan du surfa fyra timmar för 950kr i grupp!

Utlåning av all utrustning ingår.

Prova på

1,5h

490kr

Prova på är kursen för dig som vill få en introduktion till vad vågsurfing handlar om. Perfekt för en möhippa eller annat event där man vill prova på surfing!

Få en actionfylld dag med dina vänner eller kollegor tillsammans med Surfskolan!

Går även att kombinera med SUP eller longboards/skateboards.

Minimum 6 personer.

solo

Solo

1h

695kr

Solo är kursen för dig som vill utveckla din teknik i vågorna med personlig coachning.

695kr per timme för en person med egen utrustning

eller 795kr per timme för en person plus hyra av utrustning.

Med individuell träning kan du räkna med otroligt snabb utveckling i din surfing.

Denna kurs körs i mån av tid.

hyra

Hyra

Hyr Softboards hos oss (inklusive våtdräkt).

En timme för 200kr.
Tre timmar för 300kr.
Heldag för 400kr.

Våtdräkt heldag 100kr.

Epoxybräda (inklusive våtdräkt).
En timma 250 kr.
Tre timmar 400 kr.
Heldag 500 kr.

All utrustning uthyres på kundens ansvar.

Våra vanliga surf-spots för vågsurfing

Apelviken

Köp presentkort
0

Your Cart