Bali

Skall du på din första surfresa till Bali så rekommenderar vi dig att kontakta vår grymma vågsurf-instruktör Made Wick på plats som är en riktig Bali-local och är hemma på Bali hela vintern och hjälper dig er med tips och guidning till dom bästa vågorna på ön.

För mer info frågor och tips på Bali kontakta oss på info@surfskolan.se  Så hjälper vi till med info så du/ni får en magisk upplevelse på Bali.

Sydafrika

Vi  avvaktar läget med Covid19  men hoppas vi kan genomföra våra kite camps även till vintern. Här nedan läser du lite om tidigare års camp som var en succé  med magisk gemenskap på land och i vågorna.

Vi effektiviserar din semester så du får ut så mycket som möjligt av din resa med oss och pushar din vågkitesurfing till nästa nivå.

Efter att ha spenderat våra vintersäsonger i Kapstaden, Sydafrika så pass länge kallar vi det vårt andra hem. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och att du/ni ska få möjligheten att uppleva en av världens särklass bästa kitesurf-destinationer. Upplev fantastisk mat, gott vin som slår det mesta till mycket bra priser, grym natur och magisk kitesurfing med  härlig gemenskap!