Event

IMG_00621-1024x1024Vi erbjuder ett brett sortiment av aktiviteter och upplevelser både på land och i havet. För alla företag eller kompisgäng – stora som små!

Vi utgår från Varberg men även andra orter för större evenemang.

Vad sägs om mångkamp i surfaktiviteter, vi pratar vågsurf, SUP, kitesurf, SUP-yoga, longboard och skatebord tillsammans med en god catering-picknick på stranden.

Eller varför inte börja dagen i våra lokaler på Södra vägen 36 precis över Apelviken med en konferens eller föreläsning. Sedan lunch och Sur faktiviteter

Vi erbjuder också föreläsning om att hitta sin passion i livet samt återberättelser av surfupplevelser världen över. Efter föreläsningen slänger vi oss i havet för en surfaktivitet och avslutar kvällen med ett härligt beach-party.

Det blir en dag ni sent kommer glömma.

Vi tänker alltid nytt och kreativt. Vi ser fram emot att tillsammans med er ta fram en skräddarsydd lösning för just eran dag.

För bokning och planering – ring 070-798 65 22 eller fyll i formuläret nedan.

 

 

MEGA SUP

big_sup

Testa på MEGA SUP både på våra events och våra kurser. Detta är en helt ny actiongren som garanterar mycket skratt och teambuildning. Ni kommer tillsammans i grupp samarbeta för att manövrera brädan på havet.

Se vårt MEGA SUP-videoklipp för att inspireras.

 

 

SUP Boll

SUP Ball

Missa inte vårt nya actionfyllda event. SUP Boll – perfekt för dig som gillar skratt och action. Utmana din balans och dina vänner, vi garanterat ett och annat magplask.

 

 

event

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Antal deltagare

Önskemål

 

Våra vanliga surf-spots för events

Apelviken, Men vi kan även möta upp er på en annan strand vind önskemål och möjlighet.

0

Your Cart