Vill du lära dig Wingsurfa med oss i höst?

Då erbjuder vi Privat coaching med egen instruktör för att snabbt komma igång med denna magiska nya surf disciplin som fungerar överallt där det finns vatten på insjöar sjöar och hav utan ett behov av stora stränder.

På våra privatkurser i Wingsurf får du individuell träning och tid av Surfskolan med marknadens  ledande wing och foil utrustning ifrån F-ONE.

Detta är en kurs för dig som vill ha egentid och individuell utveckling på just din nivå. det är väldigt personligt vilka steg du skall lära dig  när du börja med Wing beroende på vilka förkunskaper du har inom surf/foil/kite/windsurf därför tror vi att just privat ciaching är det som får igång dig snabbast med Wing.

Kontakta oss  så skräddarsyr vi ett upplägg till just dig. info@surfskolan.se

Pris för wing coaching

795kr per timme för en person med egen utrustning

eller 995kr per timme för en person plus hyra av utrustning

Våra Wing Instruktör  Arild och Jacob får här en härlig Wing session i Läjet Varberg.

 

SUP eller Stand Up Paddling är surfgrenen som har kommit starkt dom senaste åren. Både som motionssport och naturupplevelse där du kan paddla ut i vattnet och utforska nya öar, sjöar och forsar.

Du använder dig av en surfbräda som är cirka 3 meter lång och mycket mer volym än en vanlig bräda. Detta för att få mer balans när du står på brädan. Till det har du en stor paddel som du både styr och håller farten med.

Häng med Surfskolan på våra SUP-turer runt stränder och öar i Varberg. Det är en fantastisk kul och harmonisk upplevelse!

Hur får man en plats i en av våra Härliga SUP Alive turer? 

 Vi lägger ut kursscheman på sociala medier när vädret är perfekt för SUP Alive (instagram: @surfskolan och facebook: Surfskolan Varberg). För att boka en kurs behöver man aktivt gå in och följa våra poster för att se när kursen kommer att köras i Varberg. Först till kvarn gäller för platserna i kursen, så kan du köra – hojta till direkt så att du säkrar din plats. 

 

 

 

sup

[kurs namn=”Alive” tid=”2,5h” pris=”600kr”]Våra SUP-turer körs i vindstilla förhållanden eller efter blåst då det finns kvar lite Swell att surfa på.

Från Apelviken, Kåsa eller Kallbadhuset eller annan strand paddlar vi ut till närliggande öar där vi tar en liten paus med dricka eller annat. Hittar vi dyningar på vägen så testar vi att surfa oss fram med hjälp av brädan och paddeln.

Bli ett med havet och din bräda och känn dig Alive med Surfskolan.[/kurs]

big_sup

[kurs namn=”MEGA SUP” tid=”~2h”]Den perfekta SUP-gruppaktiviteten har kommit till Varberg.
Med fokus på samarbete, koordination och teambuildning så är vi flera på våra MEGA SUP-brädor i vattnet.

I kombination med skräddarsydda aktiviteter är det här det perfekta upplägget för er grupp.

Kontakta oss för ett upplägg som passar just er.[/kurs]

sup_exp

 

 

[/kurs]

SUP Ball
[kurs namn=”SUP Boll” tid=”1,5h-2h” pris=”500kr”]Den sportigare SUP-aktiviteten för grupper som gillar mer fysisk kontakt.
I två lag spelar ni mot varandra för att göra mål med vår special-boll medans ni står på Air SUP-brädan.

Detta är en helt ny adrenalin-fylld aktivitet som utvecklar din balans och kondition utan att du tänker på det. Detta är kursen för dig som gillar skratt och action med dina vänner.

Kursen är anpassad för mellan 8-16 personer uppdelat i två lag under cirka två timmar totalt. Minimum sex deltagare per kurs.

Kontakta oss för ett upplägg som passar just er.
[/kurs]

sup

[kurs namn=”Hyra”]

I priset ingår  våtdräkt  paddel och flytväst.
1,5 timma    250 kr
3 Timmar    350 kr
Hel Dag    500 kr

All utrustning uthyres på kundens ansvar.

[/kurs]

 

Våra vanliga surf-spots för SUP

Apelviken, Kallbadhuset