Säsongen 2023 börjar i April igen när Våren har kommit.

Vill du vara med i dom första kurserna mail oss med ditt intresse till info@surfskolan.se  Vi reserverar oss för vissa ändringar i Kurs upplägg under 2023.

 Surfskolan har kört kurser sedan 2004. 🙂 

Beskrivning

Nivå 1 kommer lära dig breda grundläggande kunskaper så som risksituationer, säkra stränder att köra på, vindens funktioner och vindfenomen, säker och praktisk riggning av utrustning samt rätt utrustning till rätta väderförhållanden. Genomgång och test av säkerhetssystem.

Även övning av start och landning av drake, hantering av draken i Power Zone samt Body Drag där du dras efter draken i vattnet utan bräda för att få en god kontroll av kite för att sedan kunna ta dina första Starter med både kite och bräda på vattnet.

Vi börjar flyga draken praktiskt i vattnet redan efter 45 minuters teori och säkerhets genomgång då vi efter många års utbildning set att bästa snabbaste inlärningen får man på vattnet inte i ett klassrum med teori och vi lägger upp kursen så du som elev lär dig att ta rätt beslut självständigt i rätt situationer och lita på din egna känsla med draken.

Förkunskaper 

Väljer du att gå steg 2 får du tillgodo rabatt för Rush kursen med 200kr

Vi kör 2 elever per instruktör

Inga förkunskaper krävs

Efter avslutad kurs

Vi hjälper dig med support tips och utrustning  till rabatterat pris efter avslutad kurs ifrån legendariska  F-ONE kites Så du kommer igång snabbt på egenhand efter kursen.

Bokning under högsäsong ifrån V24

För nivå-1 kursen bokar vi in en dag antingen på tisdag eller fredag och vid möjlighet har vi onsdag och lördag som reservdag eller uppgradering till Rush-kurs. Resterande dagar man kan hamnar man på en reservlista – detta för att inte få överbokade kurser vid otillräcklig vind.

Eftermiddagen innan kursstart stämmer vi av för möjlig starttid då vi ser en tydlig prognos för kursdagen. Kurserna körs då vi har någon form av västlig vind från ca 5-6 m/s upp till ca 12 m/s.

Pris: 2 500 kr

Boka kurs

Platser

Varberg, Gotland & Stockholm

Detta ingår i kursen

IKO Certifikat Level 1
4-5 timmar
All utrustning ingår
Få tillgång till vår community där vi kommer dela med oss av bla tips, gemenskap, surfhäng och mycket mer!
Efter avslutad kurs får du ett bra kite paketpris och  rabatt på en Manera våtdräkt!