Beskrivning

Nivå 1 kommer lära dig grundläggande kunskaper så som risksituationer, säkra stränder att köra på, vindens funktioner och vindfenomen, säker och praktisk riggning av utrustning samt rätt utrustning till rätta väderförhållanden. Genomgång och test av säkerhetssystem.

Även övning av start och landning av drake, hantering av draken i Power Zone samt Body Dragdär du dras efter draken i vattnet utan bräda för att få en god kontroll av kite för att sedan kunna ta dina första Starter med både kite och bräda på vattnet.

Vi börjar flyga draken praktiskt i vattnet redan efter 45 minuters teori och säkerhets genomgång då vi efter många års utbildning set att bästa snabbaste inlärningen får man på vattnet inte i ett klassrum med teori och vi lägger upp kursen så du som elev  lär dig att ta rätt beslut självständigt i rätt situationer och lita på din egna känsla med draken.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Efter avslutad kurs

Vid avslutad kurs erhåller du ett internationellt certifikat IKO Level 1. plus en del av Level 2

Vi hjälper dig med support tips och utrustning till rabatterat pris efter avslutad kurs ifrån legendariska  F-ONE kites Så du kommer igång snabbt på egenhand efter kursen.

Pris: 2 200 kr

Boka kurs

Platser

Varberg, Gotland & Stockholm

Detta ingår i kursen

IKO Certifikat Level 1
4-5 timmar
All utrustning ingår
Få tillgång till vår community där vi kommer dela med oss ab bl a tips, gemenskap, surfhäng och mycket mer!